Ja włąsnie taka jestem, miłośniczka gotowania i podróżowania.
Również testuję sprzęt kuchenny, garnki i wiele innych rzeczy przydatnych w kuchni. Zapraszam was do oglądania i czytania mojego bloga.
Ostatnio miałam przyjemność, praz kolejny uczestniczyć na spotkaniu See Bloggers, a oto krótka relacja z pobytu w Gdyni.
Następnym miejscem które bardzo lubię to Niechorze nad polskim morzem, bardzo małe i przytulne miasteczko. Zapraszam do oglądania krótkiej relacji.
A tu moja kochana Grecja, tym razem wybrałam Rodos, bardzo słoneczną wyspę, nawet za bardzo słoneczną :) zawsze zastanawiałam się czy można upiec jajko na kamieniu, więc postanowiłam to zrobić. Zapraszam was do oglądania filmiku.
TEST patelni tytanowej firmy Woll
Świebodzin - Figura Jezusa Chrystusa Króla
Rodos grecka wyspa
Ja udoskonalona Pani przepis. Na wystudzony sernik nakładam masę z ubitej śmietany z serkiem mascarpone i dodatkiem cytryny. Na tej warstwie układam np. borówki amerykańskie i całość zalewam galaretką. Pychotka.
OdpowiedzUsuńDziendobry pani Mariolu.
OdpowiedzUsuńMa pani interesujace przepisy napewno niektore wyproboje.w przepisach ciast drozdzowych uzywa pani drozdzy swiezych mozna uzyc drozdzy suchych w jakiej iloscc.?
Z gory dziekuje ze odpowiedz.
Zycze powodzenia w kulinarnych fantazjach.
Dziękuję przepis na ekspresowy piernik jest super
OdpowiedzUsuń