WARSZTATY AKADEMII SMAKU SOKOŁÓW

29.10.2016
data:post.title
Akademia Smaku Sokołów w dniu  11.10.2016 r  organizowała kolejne, pyszne warsztaty, na których miałam przyjemność uczestniczyć.
Odbyły się w były w pięknym Dworku Ziemiańskiego, w Woli Suchożebrskiej.
Sokołów promuje swoje produkty linii Naturrino bez konserwantów.


Po krótkim wprowadzeniu, oraz zapoznaniu się z produkcją wyrobów bez konserwantów Naturrino,  przystąpiliśmy do degustacji. Wszystkie wyroby smakują rewelacyjnie, przypomniała mi się domowa szynką pieczona i pyszny pasztet babci. Od dzisiaj jestem smakoszem tych wyrobów.


Wykład o zasadach zbilansowanej, codziennej diety przeprowadziła Agnieszka Piskała - dietetyk, ekspert do spraw żywienia Sokołów. 



Szef kuchni, Dominik Moskalenko zadbał o to abyśmy nie byli  głodni. Przygotował dla nas pyszną jajecznicę z szynką Naturrino.


Natomiast wspólnie przygotowaliśmy; pierogi z pasztetem Naturrino na szpinaku ;




   Sałatkę z gruszką, selerem naciowym i płatkami schabu Naturrino :) pyszna





    Sałatka z golonką Naturrino ;


    Pieczony boczek na musie z jabłek, ziemniaki puree z sosem tymiankowym ;


    Było pysznie i wesoło :)







W przemiłej atmosferze z blogerkami minął dzień, pora wracać do domu, na drogę dostaliśmy produkty nowej linii którymi zjadali się domownicy.


1 komentarz