Odbyły się w były w pięknym Dworku Ziemiańskiego, w Woli Suchożebrskiej.
Sokołów promuje swoje produkty linii Naturrino bez konserwantów.
Po krótkim wprowadzeniu, oraz zapoznaniu się z produkcją wyrobów bez konserwantów Naturrino, przystąpiliśmy do degustacji. Wszystkie wyroby smakują rewelacyjnie, przypomniała mi się domowa szynką pieczona i pyszny pasztet babci. Od dzisiaj jestem smakoszem tych wyrobów.
Wykład o zasadach zbilansowanej, codziennej diety przeprowadziła Agnieszka Piskała - dietetyk, ekspert do spraw żywienia Sokołów.
Szef kuchni, Dominik Moskalenko zadbał o to abyśmy nie byli głodni. Przygotował dla nas pyszną jajecznicę z szynką Naturrino.
Natomiast wspólnie przygotowaliśmy; pierogi z pasztetem Naturrino na szpinaku ;
Sałatka z golonką Naturrino ;
Pieczony boczek na musie z jabłek, ziemniaki puree z sosem tymiankowym ;
Było pysznie i wesoło :)
W przemiłej atmosferze z blogerkami minął dzień, pora wracać do domu, na drogę dostaliśmy produkty nowej linii którymi zjadali się domownicy.
pyszne te warsztaty jak widze :)
OdpowiedzUsuń