WARSZTATY Z NORTH FOOD & FOLWARK

21.06.2015
data:post.title
Dzisiaj na blogu recenzja z warsztatów rybnych z North Food i firmą pysznych sosów Folwark, które odbyły się dnia 10.06.2015 w Warszawie.
Blogerzy kulinarni zmierzyli się tym razem z tuńczykiem i krewetkami. Warsztaty prowadził kucharz Łukasz Jończyk. Wiedza przekazana podczas warsztatów pomogła nam lepiej spojrzeć na przygotowanie owoców morza i ryb.



 Po  wprowadzeniu i poczęstunku zabraliśmy się za gotowanie.




Przygotowanie steku z tuńczyka wymaga niezbędnej wiedzy w obróbce tego mięsa. Podaliśmy steki z sosie barbecule Folwark co okazało się świetnym połączeniem.



Krewetki smażone były z chilli, czosnkiem i cynamonem. Wyszły bardzo smaczne.





Warsztaty zakończyły się przy miłej pogawędce oraz na pożegnanie dostaliśmy po niespodziance. Było super.

Prześlij komentarz