SKŁADNIKI :
- 6 jajek ugotowanych na twardo
- 150 g łososia z puszki firmy Graal
- 2 łyżki majonezu
- sól, pieprz do smaku
- owoce granatu do ozdoby
PRZYGOTOWANIE :
Ugotowane jajka obieramy, żółtka przekładamy do miseczki. Do żółtek dodajemy łososia, bez zalewy, majonez i przyprawy. Dokładnie rozgniatamy farsz widelcem aż składniki się połączą.
Masę nakładamy do szprycy i każde białko ozdobnie nadziewamy. Nadziane jajka układamy na talerzu z sałatą. Jajka posypujemy owocem granatu. Przekąskę podajemy schłodzoną. Smacznego.
Wygląda smacznie :)
OdpowiedzUsuńZapraszamy do nas :)
Wyglądają królewsko ^^, w sam raz na przyjęcie :)
OdpowiedzUsuńDziękuje :)
Usuńfajnie wyglądają :)
OdpowiedzUsuń